Aankomst en vertrek

Algemeen

Parkeren

Een deel van het park is autovrij en alleen op aankomst- en vertrekdagen kunt u uw vakantieverblijf met de auto bereiken via de dichtstbijzijnde parkeerhaven langs de ringweg. U wordt verzocht om na het uitladen de auto zo snel mogelijk op de centrale parkeerplaats langs de ringweg óf buiten het park te parkeren.

Openstaande posten

Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Wanneer u het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan dient u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs te kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor uw gemak hebben wij een serviceset in uw vakantieverblijf gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen en een schoonmaakwegwijzer aan. Eventueel afwijkende instructies worden duidelijk zichtbaar gemaakt.

Bezoekers

Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden. Dagbezoekers kunnen hun auto op het parkeerterrein voor de slagboom bij de parkreceptie parkeren.

Toegang tot spraypark en indoor-speelbos

Alle gasten van Vakantiepark Schaijk hebben tijdens hun verblijf gratis toegang tot het spraypark en het indoor-speelbos.

Aankomst

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom op ons park. Aanreizen kan op maandag tot 18.00 uur en vrijdag tot uiterlijk 20.00 uur. Komt u aan op een andere dag of na sluitingstijd van de parkreceptie? Meld u dit dan a.u.b. vooraf aan de parkreceptie via telefoonnummer 0031 (0)857 43 00 06

Heeft u een arrangement geboekt?

Op uw aankomstdag ontvangt u bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Als uw arrangement op vrijdag of maandag begint, denk er dan aan om vóór 18.00 uur aan te reizen i.v.m. openingstijden van de horecagelegenheden.

Toegang park/vakantieverblijf

Gasten van Vakantiepark Schaijk krijgen bij het inchecken een Keycard die te gebruiken is als sleutel voor het vakantieverblijf. Tijdens het inchecken registreren wij tevens uw kenteken(s) voor de toegangspoort van het vakantiepark (Let op! Maximaal 2 auto’s per vakantieverblijf). De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor toegang tot het vakantieverblijf De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij u onmiddellijk de parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van uw auto of in nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons. Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Brengt u in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte.

Wifi

U kunt de WiFi inlogcode vinden op de binnenzijde van het keukenkastje in uw vakantieverblijf.

Inventaris

In uw vakantieverblijf treft u een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht.
Glasservies: wijnglazen, limonadeglazen en bierglazen
Pannen: set kookpannen, koekenpan en wokpan
Serviesgoed: koffiekopjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes
Bestek: messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groente-lepels en soeplepel
Overige huishoudelijke artikelen: aardappelschilmesje, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger en dweilstok

Vertrek

U wordt verzocht op uw vertrekdag vóór 10.00 uur uw vakantieverblijf te verlaten. Uiteraard is het nog wel mogelijk gebruik te maken van onze horecagelegenheden voor een heerlijk ontbijt, brunch of lunch. Pasjes kunt u retourneren bij de parkreceptie.

Vertrekt u eerder meldt dit dan aan onze receptie.

Na uw vertrek zal de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf controleren op reinheid, eventuele inventarisgebreken en aangebrachte schade. In verband met deze eindcontrole zijn wij genoodzaakt geweest u een waarborg à € 65,-/ € 115,- per vakantieverblijf per periode in rekening te brengen. Dit bedrag wordt 7 dagen na vertrek naar u overgemaakt, mits het vakantieverblijf achtergelaten wordt volgens onze voorschriften en indien uw IBAN-nummer bekend is.

Laat uw woning bezemschoon achter. Dat wil zeggen, indien bijgeboekt linnen afhalen en plaatsen in de kussensloop in de hal, vaatwasser legen, huisvuil in de milieustraat deponeren. Als er extra (schoonmaak)werkzaamheden door de huishoudelijke dienst moeten worden uitgevoerd, wordt (een deel van) de waarborg ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.