Sport & Spel

Animatie

In schoolvakanties, en rondom de feestdagen worden er verschillende activiteiten voor kinderen georganiseerd. Het Sport & Animatie programma is te verkrijgen bij de receptie.

SPRAY PARK/WATERSPLASH

Spray Parks zijn interactieve waterspeelplaatsen waarbij het water op een vlakke vloer terecht komt en direct wordt afgevoerd. Kinderen voelen zich van nature aangetrokken door water. Geniet van uw kopje koffie terwijl uw kinderen heerlijk spelen in onze spraypark. Met de interactieve waterspeelplaats bieden wij uw kinderen een veilige speelomgeving. Het spraypark is van mei tot augustus geopend bij mooi weer.

Fun Bowling

Fun Bowl is de nieuwe mini-bowling sensatie. Deze biedt vermaak voor het gehele gezin. Naast het klassieke bowlen biedt Fun Bowl ook vermaak met andere interactieve spellen. Deze spellen bieden een gevarieerd speelaanbod, waardoor een potje Fun Bowl ook voor vaste bezoekers een nieuwe ervaring blijft.

Indoor speelbos

Hier kunnen kinderen van 0 tot 12 jaar zich perfect vermaken. Klimmen, klauteren, ravotten, racen en bovenal gewoon heel veel spelen.