Sport & Spel

Animatie

In schoolvakanties, en rondom de feestdagen worden er verschillende activiteiten voor kinderen georganiseerd. Het Sport & Animatie programma is te verkrijgen bij de receptie. Koos Konijn is aanwezig tijdens de officiële Nederlandse schoolvakanties.

SPRAY PARK/WATERSPLASH

Spray Parks zijn interactieve waterspeelplaatsen waarbij het water op een vlakke vloer terecht komt en direct wordt afgevoerd. Kinderen voelen zich van nature aangetrokken door water. Geniet van uw kopje koffie terwijl uw kinderen heerlijk spelen in onze spraypark. Met de interactieve waterspeelplaats bieden wij uw kinderen een veilige speelomgeving. Het spraypark is van mei tot augustus geopend bij mooi weer.

DRONEPARCOURS

Op een afgesloten stuk kunt u vliegen op het droneparcours. Samen met onze instructeur vliegt u maximaal 30 minuten. Tevens kunt u ervoor kiezen om, tegen een kleine vergoeding, zelf een video-opname te maken tijdens uw vlucht. Het gaat om behendigheid en behalen van punten, en niet om snelheid.

Het droneparcours is geopend op zaterdag en zondag van 12:00 uur tot 16:00 uur. In Nederlandse schoolvakanties ook op woensdag van 12:00 tot 16:00 geopend. Let op: Bij slechte weersomstandigheden is het niet mogelijk om te vliegen, reserveer/informeer bij onze parkreceptie.

Fun Bowling

Fun Bowl is de nieuwe mini-bowling sensatie. Deze biedt vermaak voor het gehele gezin. Naast het klassieke bowlen biedt Fun Bowl ook vermaak met andere interactieve spellen. Deze spellen bieden een gevarieerd speelaanbod, waardoor een potje Fun Bowl ook voor vaste bezoekers een nieuwe ervaring blijft.

Buiten Nederlandse schoolvakanties: 11:30 uur tot 20:30 uur
Tijdens Nederlandse schoolvakanties: 11:30 uur tot 21:00 uur

Indoor speelbos

Hier kunnen kinderen van 0 tot 12 jaar zich perfect vermaken. Klimmen, klauteren, ravotten, racen en bovenal gewoon heel veel spelen.